Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Wasser
-
1
EL Gerstenmalz
nebo 1 TL Zucker -
15
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) - 500 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 80 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr für die Schüssel
- 1 TL Salz
- 50 g Hartweizenmehl
-
1 - 2
EL Sesamsamen, alle Farben (volitelně)
nebo 1 - 2 EL Mohnsamen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.03 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Galler Bürli
26 godz. 30 min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Bärlauch-Chnöpfli
1 Std.
Knäckebrot
1 Std.
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Bürli mit Roggen
12 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Brezel
1h 50 min
Pastateig
1 Std.
Nussgipfel
1 Std. 40 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min