Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Brotmehl
-
30
g frische Hefe, zerkümelt
nebo 3 TL Trockenhefe (12 g) - 380 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
Belag
- 40 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 300 - 350 g Zwiebeln, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schlagrahm
10min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Parmigiana al forno
1h 50min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Coleslaw
10min
Butterkekse
50 Min
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
45 Min
Kartoffelgratin
1 godz. 10 min
Brownies
45 Min
Baumnuss Brownies
50 Min
Basilikumpesto
10min
Fondue moitié-moitié
20min