Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pizza
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine blanche type 45
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 100 g de gouda, coupé en morceaux
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 300 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café d'origan déshydraté
- 30 g d'eau
-
20
g de fécule de maïs
nebo 20 g de fécule de pomme de terre - 120 g de lardons
- 600 g de chou pointu, coupé en lamelles (1 x 3 cm) (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Pizza tomate et roquette
1h
Pizza au saumon
1h 15min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Pizza au thon
1h 40min
Pizza aux pommes de terre
1 Std. 30 Min
Feuilletés aux saucisses de Francfort et ketchup
1h
Pizza jambon-champignons
1 Std. 35 Min
Pizza à la chicorée et jambon
1h
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min