Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 110 g de beurre doux mou
- 150 g de cassonade
- 1 œuf entier
- 1 blanc d'œuf
- 15 g de chocolat amer en poudre
- 150 g de crème liquide entière
- 170 g de chocolat au lait caramel, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 593 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Sablés bretons
50min
Barres chocolat-caramel
1 Std. 30 Min
Barres choco-coco
1h
Sablés viennois au chocolat
50min
Madeleines au chocolat
30 Min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Goûters fondants au chocolat
1h
Cookies aux 3 chocolats
50min
Gourmandises aux fraises
35min
Sablés choco-coco
45 Min
Comme un biscuit BN®
1 Std. 30 Min