Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de mantequilla, y un poco más para engrasar
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
nebo 2 cditas de levadura seca instantánea (aprox. 12 g) - 350 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar, o al gusto
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de brioche
5 Std.
Scones con mantequilla de frambuesa
25 Min
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Pan brioche
14h
English muffins
1h 30min
Hogaza rústica
24h
Pan rústico con aceitunas
2 Std. 15 Min
Cubitos de caldo sin sal
35 Min
Croquembouche
1h 30min
Brioche
8 Std.
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min