Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal, para engrasar
- 10 g de grenetina en polvo
- 100 g de leche
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar refinada
- 1 vaina de vainilla, cortada a lo largo y la pulpa separada
- 150 g de frutos rojos frescos
- coulis de frutas, de la fruta de su preferencia
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 7736 kJ / 1842 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 178 g
- Tuk
- 120 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta con salsa de mango
4h 30min
Pannacotta tropical
1 Std.
Clafoutis de ciruelas
Keine Bewertungen
Copas con frutos rojos al champán
3 godz. 40 min
Mazapán de almendras
5 Min
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Tiramisú
3h 15min
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50min
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Panacota con coulis de fresa
6 Std. 25 Min