Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso Gruyère
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 cucharada de agua
- frijol negro seco, crudo
- 220 g de tocino ahumado, de ½ cm de grosor y en trozos
- 130 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de leche
- 5 g de cebollín, picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2129 kJ / 507 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta quebrada (para quiche)
7 min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45 min
Salsa bechamel
15 Min
Sopa de poro con hojaldre
45 min
Tarta de poro y jamón
50 min
Mousse queso, chocolate blanco y fresas Al vacío
2h
Quiche lorraine
45 min
Quiche lorraine
45 min
Quiche de brócoli y salmón
1 Std.
Tarta de limón amarillo
50 min
Quiche de cuatro quesos y durazno
1h 10 min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 Std.