Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de agua
- 5 g de grenetina en polvo
- 550 g de azúcar glass, de buena calidad (p. ej. Zafra® o Domino®)
- 2 g de goma CMC (carboximetilcelulosa), (aprox. ⅓ de cdita)
- 200 g de chocolate amargo
- 90 g de miel de maíz
- 10 g de manteca vegetal, de buena calidad (p. ej.Crisco®) y un poco más para engrasar
- 25 g de glicerina
- 5 g de esencia de almendra
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13692 kJ / 3260 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 704 g
- Tuk
- 102 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 241 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Volcán de chocolate rosa
5 Min
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.
Cachete de cerdo en vino tinto Al vacío
8h 45 min.
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Volcán de chocolate
20 Min
Ganache de chocolate
45 Min
Plastilina de chocolate para niños (chocolate plástico)
1 Std.
Pastel de moras y crema
2sa 15 dk
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Glaseado de crema de mantequilla
5 Min