Fondat de chocolate

Fondat de chocolate

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 receta completa

Suroviny

  • 25 g de agua
  • 5 g de grenetina en polvo
  • 550 g de azúcar glass de buena calidad (p. ej. Zafra® o Domino®)
  • 2 g de goma CMC (carboximetilcelulosa) (aprox. ⅓ de cdita)
  • 200 g de chocolate amargo
  • 90 g de miel de maíz
  • 10 g de manteca vegetal de buena calidad (p. ej.Crisco®) y un poco más para engrasar
  • 25 g de glicerina
  • 5 g de esencia de almendra

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 receta completa

Sodík 241 mg
Protein 17 g
Kalorie 13692 kJ / 3260 kcal
Tuk 102 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 704 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...