![Fondat de chocolate Fondat de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9E0A800-7195-42F5-AFFD-17CD376238B8/Derivates/030439E7-4E82-48B4-9F44-3772602A5B2A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de agua
- 5 g de grenetina en polvo
- 550 g de azúcar glass, de buena calidad (p. ej. Zafra® o Domino®)
- 2 g de goma CMC (carboximetilcelulosa), (aprox. ⅓ de cdita)
- 200 g de chocolate amargo
- 90 g de miel de maíz
- 10 g de manteca vegetal, de buena calidad (p. ej.Crisco®) y un poco más para engrasar
- 25 g de glicerina
- 5 g de esencia de almendra
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13692 kJ / 3260 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 704 g
- Tuk
- 102 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 241 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chileatole
55 dk
Souflé de frutos rojos
1 Std. 10 Min
Chocolate con leche rallado grueso (150-200 g)
5 min
Rugelach
4sa
Trufas de chocolate
3h
Ganache de chocolate
45min
Red Velvet
1 Std. 20 Min
Margarita Frozen de Arándano
5 min
Besos de dama
1sa
Pan de muerto con cítricos
1 godz. 40 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Granos de cereal molidos (100 g)
5 min