Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'entremets banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de jus de citron
- 250 g de bananes
- 200 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La finition
- 200 g de chocolat de couverture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de vermicelles au chocolat, colorés
- bananes, coupées en rondelles (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1907 kJ / 456 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois meringué aux fraises
4h
Mignardises à la mousse de fruit
7sa 45 dk
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Croustillant chocolat-framboise
16sa
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12h 15min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
Dessert meringué comme un mojito
9 Std.
Mille-feuille pomme-safran
3 Std. 15 Min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois aux fraises
6u. 25min
Bavarois aux trois chocolats
15h