Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La ganache
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 godz. 15 min
Sablés au chocolat
50min
Croquant au chocolat
16h 20min
Sablés viennois au chocolat
50min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Tarte au chocolat
1h 40min
Soufflé au chocolat
40min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min