Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
- 500 g de harina
- 340 g de agua
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Sacharidy
- 241.62 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 13.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos integrales
3h 40min
Hogaza de papa
3h 35min
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Hogaza rústica
24 Std.
Yogur líquido de chocolate
Brak ocen
Pan de leche
2h 20 min
Baguette
10 Std. 40 Min
Pan de maíz (Broa)
2h 20 min
Pan con levadura química
30 min
Pan rápido
1 Std. 35 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette
3 Std. 45 Min