![Pan de barra Pan de barra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C70AC4F-5E61-450C-9DF9-2ED4BA982D9D/Derivates/5FD0D094-B706-49B2-96A8-B5F3CC59C8CB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
- 500 g de harina
- 340 g de agua
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Sacharidy
- 241.62 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 13.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan con levadura química
30 Min
Baguette
10h 40min
Hojaldre de romeritos
2 Std.
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguettinas
4h 5min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Hogaza rústica
24h
Pizza - Demo - presentadores
30 Min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pan rápido
1 godz. 35 min