Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
- 100 g de salsa de soja
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de tabasco
- 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
Masa
- 200 g de agua
- 150 g de almidón de trigo
-
40
g de maicena
nebo 40 g de almidón de tapioca - ½ cucharadita de sal
- 20 g de agua muy fría
Relleno
- 1 trozo de jengibre fresco (5-10 g)
- 50 g de cebolleta recta cortada en rodajas finas
- 150 g de gambas crudas peladas
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
-
2
cucharadas de vino de arroz (sake)
nebo 2 cucharadas de vino de Jerez seco - 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje y cocción
- 20 rodajas de zanahoria grande
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 261 kJ / 62 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 467.5 mg
Alternativní recepty
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35min
Bibimbap (plato completo coreano)
1 Std. 10 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 30 Min
Masa para wontons
1 Std. 15 Min
Pato Pekín - China
1 Std. 30 Min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Bao buns de cerdo
2h
Bao buns con gambones crujientes
1 Std.
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.