Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan al vapor
1 Std. 30 Min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Hogaza de papa
3h 35min
Cocoles de anís
1 Std. 50 Min
Baguette
10h 40min
Pan de barra
29h
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan con levadura química
30 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.