Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1h 50 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Yogur de frutos rojos
13h 30 min
Pan con levadura química
30min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min