![Pan de maíz (Broa) Pan de maíz (Broa)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B55BFA08-392C-4AF5-96AE-FE1E4E1C7580/Derivates/3276EAF5-E129-4FDC-BCAD-FA8D95993651.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1j
Empanaditas de jitomate y albahaca
1h 20min
Pan rústico
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Hogaza de centeno
16h 50min
Bollitos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan de frutos secos
2h 10 min