Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Macarons de avellana
- 90 g de avellanas crudas
- 110 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (60-70 g) a temperatura ambiente (durante mín. 8 horas)
- 1 pellizco de sal
- 25 g de azúcar
-
1
cucharadita de purpurina comestible de oro (apta para uso alimentación)
nebo 4 láminas de oro (aptas para uso alimentación)
Crema de vainilla
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de queso mascarpone
- 100 g de azúcar glas
-
1
cucharadita de extracto natural de vainilla
nebo 1 cucharadita de vainilla líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 349 kJ / 84 kcal
- Protein
- 1.11 g
- Sacharidy
- 11.39 g
- Tuk
- 3.72 g
- Vláknina
- 0.23 g
Alternativní recepty
Red velvet cake
5h
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17 godz.
Macarons
2 Std. 30 Min
Red Velvet
1 Std. 20 Min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Ganache de maracuyá
4 Std. 40 Min
Tarta bombón de avellanas
7h
Crema de mantequilla y cocoa
5 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Tartaletas de chocolate con dulce de leche y nuez
2 Std.
Macarons de chocolate
2 Std. 30 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h