Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cobertura
- 250 g açúcar
- 50 g natas
- 180 g chocolate branco p/ culinária
- 50 g manteiga
- 100 g queijo mascarpone
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- Farinha tipo 55 q.b. p/ polvilhar
- 150 g açúcar
- 100 g açúcar amarelo
- 250 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 6 ovos
- 200 g leite
- 350 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Drageias coloridas q.b. p/ cobrir o bolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2010 kJ / 481 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de chocolate riscado
1 Std.
Bolo de iogurte
55 Min
Naked cake
1 Std. 30 Min
Bolo base
1h 50min
Bolo das bolas
1 Std.
Bolo com cobertura de chocolate
1 godz. 15 min
Muffins de cenoura e chocolate
40min
Bolo de anos Baleia
6h
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2 godz. 40 min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 Std.
Bolo fresco de morango
3 Std.
Bolo de cenoura com cobertura de chocolate
50 Min