
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2500 g água
- 85 g gelatina em pó de morango (1 saqueta)
- 85 g gelatina em pó de papaia (1 saqueta)
- 85 g gelatina em pó de groselha (1 saqueta)
- 85 g gelatina em pó de limão (1 saqueta)
- 170 g gelatina em pó de abacaxi (2 saquetas)
- 370 g leite condensado
- 200 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 242 kcal / 1013 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de bolacha
2h 25min
Doce da casa
2h 30min
Gelatinas de leite
7h 30min
Semifrio de bolacha
5h
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6h 20min
Gelatinas de fruta
5h 15min
Pudim de chocolate sem glúten
6h 15min
Gelatina arco-íris
7h
Mousse de café e leite condensado
4h
Bolo pudim
3h
Tarte de nata
8h
Serradura
5min