Sobremesa de gelatina
TM6 TM5 TM31

Sobremesa de gelatina

4.6 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 2500 g água
  • 85 g gelatina em pó de morango (1 saqueta)
  • 85 g gelatina em pó de papaia (1 saqueta)
  • 85 g gelatina em pó de groselha (1 saqueta)
  • 85 g gelatina em pó de limão (1 saqueta)
  • 170 g gelatina em pó de abacaxi (2 saquetas)
  • 370 g leite condensado
  • 200 g natas

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1013 kJ / 242 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
14 g
Tuk
7 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty