Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 400 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de girasol
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de filetes de ternera cortados en trozos de 1 cm
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino molido
- 2 cucharaditas de pasta de chiles rojos (volitelně)
Masa
- 100 g de manteca de cerdo
- 250 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de harina de fuerza
Montaje y horneado
- 2 huevos duros
- 36 - 48 pasas sin semillas
- 12 aceitunas negras
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1488 kJ / 356 kcal
- Protein
- 13.31 g
- Sacharidy
- 34.39 g
- Tuk
- 18.36 g
- Vláknina
- 2.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porotos granados con mazamorra
1 godz. 15 min
Panes pita
1h 50 min
Choripanes con salsa pebre
2h
Pisco sour
10 min
Papas rellenas
2h 30min
Leche asada
4h 40min
Ají de gallina
1 godz. 15 min
Causa limeña de atún
1h 20 min
Cóctel pisco sour
10 min
Pastelera de choclo
1h
Pebre
20 min
Sopaipillas chilenas
45 min