Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 100 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 180 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Masa de pan
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para trabajar la masa)
- 310 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 430 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
Chorizos criollos a la brasa
- 12 chorizos criollos
Salsa pebre
- 100 g de aceite de oliva
- 1 - 2 dientes de ajo
- 15 - 20 g de cilantro fresco
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 2 tomates de ensalada (sin piel ni semillas) en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 1 chile fresco (sin pedúnculo ni semillas) en trozos
- 25 - 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1401 kJ / 335 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 579.7 mg
Alternativní recepty
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Ají de gallina
1h 15 min
Pisco sour
10 Min
Chupe de locos
1 Std. 20 Min
Pan amasado
55min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 Std. 50 Min
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Pastelera de choclo
1h
Cóctel pisco sour
10 Min
Cremoso de mote
1 Std. 20 Min
Pebre
20 Min