Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa madre de trigo
96 godz.
Hogaza rústica
24h
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette de espelta TM6
7 Std. 35 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15u.
Pan integral con linaza
29 godz.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min