Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 37.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40 min
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Ravioli con ripieno di carne
1h 40 min
Pastella per fritti
1 Std.
Salsa della nonna
3h 30min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Cappellacci di zucca
1h 30 min
Ravioli ai carciofi
1h 30 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 godz. 50 min
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20 min