
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 724 kcal / 3029 kJ
- Protein
- 30.2 g
- Tuk
- 37.6 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3hod. 40min
Ravioli luganega e porcini
2hod.
Ravioli di patate e gamberi
1hod. 20min
Ravioli ai carciofi
1hod. 30min
Bocconotto
2hod.
Spaghetti alla "Norma"
1hod. 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1hod. 10min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1hod. 20min
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min
Torta Diplomatica
3hod.
Ravioli con ripieno di pesce
1hod. 30min