Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 37.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Champignon ripieni al forno
1h
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Ravioli lucani
1h
Ravioli al radicchio
1h 10min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min