
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La macération des pruneaux (la veille)
- 500 g de pruneaux dénoyautés
- 400 g d'eau
- 1 sachet de thé à la vanille
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de rhum blanc (volitelně)
La pâte feuilletée et la préparation aux pruneaux (le jour même)
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau très froide
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 420 kcal / 1759 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse à l'abricot
3hod. 30min
Sauce au fromage à base de plantes pour nachos (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Soufflé glacé à la pêche
4hod. 40min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13hod. 20min
Gâteau de Pâques
1hod. 45min
Gâteau aux prunes
1hod. 15min
Tarte abricot-framboise
1hod. 15min
Cake à l'ananas
55min
Fenetra de Toulouse
1hod. 30min
Tarte Tatin pomme-fenouil
1hod. 35min
Tourtière aux pruneaux
55min
Forêt noire
2hod. 30min