Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive
- 2 branches de romarin frais, ciselées
-
2
branches de thym frais, effeuillées
nebo 2 branches de thym citron, effeuillées - 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 936 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Cantucci
1 Std. 15 Min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia au thym
3 Std.
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h