Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive
- 2 branches de romarin frais, ciselées
-
2
branches de thym frais, effeuillées
nebo 2 branches de thym citron, effeuillées - 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 936 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Fougasse
2h
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min.
Focaccia au thym
3h
Bretzel
1h 10min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3u. 20min