Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 731 kJ / 176 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15 min
Nems de crevettes et émulsion d'ananas
45 min
Œuf mollet aux palourdes et petits pois
50 min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30 min
Œuf des ours, vue sur le Mont-Blanc (Zone 5)
2u. 45min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Roulés d'aubergine
35 min
Tatin de poireau
55 min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15 min
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min