Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 731 kJ / 176 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1h 30 min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 Std.
Choux poire-caramel au beurre salé
4 Std. 35 Min
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Tartelette aux asperges
14 Std.
Croustillant méditérranéen
1 godz. 15 min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 godz. 15 min
Choux chantilly au clou de girofle
1 godz. 25 min