
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro fina para espolvorear (o harina) (volitelně)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1165 kcal / 4870 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 210 g
- Vláknina
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan blanco
1hod. 40min
Hogaza rústica
24hod.
Baguettinas
4hod. 5min
Masa madre (levadura natural)
120hod.
Pan rústico
2hod.
Pan de maíz (Broa)
2hod. 20min
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Baguette
10hod. 40min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2hod.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2hod. 40min
Hogaza rústica con centeno
16hod.