Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro, fina para espolvorear (o harina) (volitelně)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 210 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja integral
1h 40 min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Hogaza rústica
24 Std.
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Pan de maíz (Broa)
2h 20min
Baguette
10 Std. 40 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min