Hogaza de centeno

Hogaza de centeno

4.0 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 16hod. 50min.
2 pieza

Suroviny

Masa madre
  • 200 g de harina
  • 200 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
Masa
  • 200 g de harina y un poco más para espolvorear
  • 200 g de harina de centeno
  • 1 cucharadita de sal
  • 280 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 10 g de semillas de linaza
  • 30 g de semillas de girasol
  • 20 g de pepitas de calabaza
  • 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro (volitelně) fina para espolvorear (o harina)
Para el horno (cocción)
  • 200 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Protein 38 g
Kalorie 4870 kJ / 1165 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 25 g
Sacharidy 210 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...