Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro, fina para espolvorear (o harina) (volitelně)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 210 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 Std.
Barritas de semillas de girasol
1 Std. 15 Min
Hogaza rústica
24 Std.
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Yogur de coco
Žádné hodnocení
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan de centeno con masa agria
154h
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min