Zařízení & příslušenství
粄粽
Příprava 1hod. 20min.
Celkový 2hod. 40min.
12 個
Suroviny
準備粽葉
-
粽葉30 片
餡料
-
蘿蔔乾 切約3公長,泡水15分鐘,中途換水兩次,瀝乾30 克
-
紅蔥頭 去皮30 克
-
油50 克
-
蝦米 洗淨泡水約5分鐘,瀝乾2 大匙
-
乾香菇 泡水至軟,切丁(約1公分)5 - 6 朵
-
豬絞肉 粗絞肉250 克
-
醬油膏蠔油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽 (volitelně)5 克
-
醬油30 克
-
白胡椒粉¼
-
五香粉¼
粄糰
-
糯米粉600 克
-
水 至成糰即可30 克
-
水1400 - 1500 克
-
糖30 克
-
鹽5 克
-
油1 大匙
組裝和蒸煮
-
油 少許
-
水800 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 12 個
Sodík
5969.8 mg
Protein
95 g
Kalorie
14008.1 kJ /
3351.2 kcal
Tuk
89.9 g
Vláknina
14.3 g
Nasycený tuk
284.1 g
Sacharidy
527.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
飄粽香
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan