Kompatibilní verze
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta al pistacchio
- 50 g di pistacchi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di zucchero
- 50 g di pasta di pistacchio
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
Salsa al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 20 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 42.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4hod. 30min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Bavarese alla liquirizia
5u. 15min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Cream tart
4 godz.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min