Kompatibilní verze
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta al pistacchio
- 50 g di pistacchi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di zucchero
- 50 g di pasta di pistacchio
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
Salsa al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 20 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 42.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Salsa al caramello
35 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min
Panna cotta
6h 30min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Panna cotta al caffè
4h 20min