Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
Belag
- 800 g Äpfel, z.B. Boskop, geschält, entkernt, in Stücken
- 50 g Zimt-Zucker-Mischung
- 20 g Speisestärke
Creme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 150 g Zucker
- 200 g Schmand
- 300 g Magerquark
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 Eier
- 50 g Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1 godz. 40 min
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7h 30min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3hod. 30min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Rahmkuchen
9h 25 min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7h 15 min
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min