Zařízení & příslušenství
Apfelrahmkuchen
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 50min.
12 Stücke
Suroviny
Teig
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Mehl200 g
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
Belag
-
Äpfel z.B. Boskop, geschält, entkernt, in Stücken800 g
-
Zimt-Zucker-Mischung50 g
-
Speisestärke20 g
Creme
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgeschält½
-
Zucker150 g
-
Schmand200 g
-
Magerquark300 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Eier3
-
Mandelstifte50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
8 g
Kalorie
1755 kJ /
419 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Schmand-Ananas-Kuchen
7hod.
Rahmkuchen
9hod. 25min.
Apfel-Nuss-Kuchen
4hod.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9hod. 30min.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4hod. 10min.
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7hod. 30min.
Aprikosen-Cheesecake
7hod.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2hod.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3hod. 30min.
Rotkäppchen-Kuchen
4hod.
Apfel-Käsekuchen
1hod. 40min.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2hod. 30min.