Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- 180 g Zucker
- 130 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Mandeln
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 TL Zimt
- 130 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1421 kJ / 339 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Zitronenkuchen
2 godz. 30 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Bananenkuchen mit Schokolade und Rosinen
1 godz. 35 min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Zimt-Apfel-Kuchen
3h
Apfel-Käsekuchen
1sa 40 dk
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Apfelrahmkuchen
1h 50min