Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Schmandmischung und Fertigstellung
- 3 Eier
- 150 g Zucker
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 600 g Schmand
- 600 g Sahne
- 2 EL Zimt-Zucker-Mischung
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2315 kJ / 553 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Russischer Zupfkuchen
1h 30min
Rumtorte
4 Std.
Nusskuchen
1h 10min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1 Std. 55 Min
Gefüllter Schokoladenkranz
5h 40min
Nusskuchen
1h
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2h 30min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7 Std. 15 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4 Std.
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min