Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Zucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 1200 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Zwetschgen-Datschi
2hod. 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15 min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2hod. 30min
Tortenboden
45 Min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2hod. 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2 Std. 5 Min
Streusel
5 min
Elsässer Apfelkuchen
5 godz. 10 min