Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Zucker
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 1200 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1016 kJ / 243 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1h
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Datschi
2h 30min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Tortenboden
45min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min