
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 75 g Zucker
- 1 Ei (Kl. M)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter weich, in Stücken
Belag
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Zucker
- 100 g Butter kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 1200 g Zwetschgen halbiert, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 243 kcal / 1016 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 32 g
Alternativní recepty
Tortenboden
45min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1hod.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1hod. 20min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2hod. 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2hod. 5min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2hod. 25min
Rhabarber-Streuselkuchen
2hod.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1hod. 30min
Zwetschgen-Datschi
2hod. 30min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2hod. 30min
Elsässer Apfelkuchen
5hod. 10min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4hod. 15min