
Kompatibilní verze
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mixed Fruit Compôte
- ½ orange zest only, no white pith
- 1 pear (approx. 150 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 peach (approx. 140 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g dried apricots cut in halves
- 2 Tbsp orange juice
- ½ tsp natural vanilla extract
- 1 Tbsp maple syrup, pure
-
8 - 10
strawberries hulled and cut in halves
nebo 8 - 10 frozen strawberries
Pistachio and Oat Granola
- 40 g light brown sugar
- 40 g maple syrup, pure
- 1 ½ Tbsp olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 130 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 100 g rolled oats
- 20 g flaked almonds
- 4 slices fruit bread thickly sliced
- 100 - 150 g goat's cheese
- 1 - 2 Tbsp honey for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 738 kcal / 3098 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 77.5 g
- Vláknina
- 9.8 g
Alternativní recepty
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1hod. 30min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1hod. 10min
Icing Sugar
5min
Breadcrumbs
5min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4hod. 40min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Rhubarb Ice Cream
36hod. 25min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2hod. 15min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Vanilla Custard
15min