Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 4 pinches ground black pepper, or to taste
- 20 g olive oil
- 900 g leg of lamb, boneless
- 200 g fresh green beans, trimmed
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 100 g turnips, quartered
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 Std.
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mashed Potatoes
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30min