Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g de agua
- 640 g de nopales, cortados en cubos pequeños
- 3 ½ cditas de sal gruesa
- 50 g de chile pasilla, sin semillas
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 6 hojas de epazote
- 30 g de cebolla
- 30 g de aceite vegetal
- 400 g de jitomate, cortado en cuartos
-
1500
g de fondo de verduras
nebo 1500 g de caldo de verduras - 2 huevos, batidos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 395 kJ / 94 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 Min
Crema de flor de calabaza
30 Min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Pancita de hongos
1 Std.
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Sopa de setas
35 Min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Sopa de nopales
45 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de poro y papa
40 Min