Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pechugas rellenas
- 10 g de hojas de epazote, frescas
- 200 g de queso oaxaca, en trozos
- 200 g de queso manchego, en trozos
- 6 milanesas de pollo
- sal fina, la necesaria
- pimienta negra molida, la necesaria
- 200 g de calabacita, cortada en bastones
Pipián de cacahuate
- 550 g de tomate verde
- 2 chiles serranos, sin tallo
- 80 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 150 g de cacahuates tostados sin sal
- 30 g de ajonjolí blanco tostado
- 30 g de hojas de cilantro, frescas
- 30 g de hojas de perejil plano, frescas
- 30 g de hojas de epazote, frescas
- 400 g de agua
- 15 g de aceite vegetal
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 2734 kJ / 651 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Tortitas de pollo en salsa verde
1 godz.
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Pollo encacahuatado
45 min
Enchiladas suizas
1 godz.
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45 min
Pollo con mole verde
1 godz.
Alambre de pescado
35min
Bisteces rápidos para dos
35min