Zařízení & příslušenství
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
100 gramů cukru
-
50 gramů vanilkového cukru
-
2 žloutky
-
200 gramů měkkého másla na kousky
-
250 gramů tvarohu250 gramů sýru ricotta
-
80 gramů kakaového prášku
Dokončení
-
100 gramů cukru
-
200 gramů vody
-
pomerančová kůra z půlky pomeranče, nejlépe bio
-
120 gramů cukrářských piškotů
-
100 gramů loupaných mandlí pražených
-
2 kávová zrna
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
2344 kJ /
560 kcal
Tuk
37 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Něco si přej!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční bezé koláč
2hod.
Moka dort
2hod. 50min.
Jahodový koláč
13hod. 55min.
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1hod. 10min.
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1hod. 40min.
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30min.
Puding v páře s malinovým džemem
55min.
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min.
Kokosové kloboučky
2hod.
Amor polenta
1hod. 5min.
Cookies dort s krémem z arašídového másla
1hod. 15min.
Čokoládovo-karamelový řez
4hod. 30min.