
Zařízení & příslušenství
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Příprava 20min
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
cukru100 gramů
-
vanilkového cukru50 gramů
-
žloutky2
-
měkkého másla na kousky200 gramů
-
sýru ricotta250 gramů
-
kakaového prášku80 gramů
Dokončení
-
cukru100 gramů
-
vody200 gramů
-
pomerančová kůra z půlky pomeranče, nejlépe bio
-
cukrářských piškotů120 gramů
-
loupaných mandlí pražených100 gramů
-
kávová zrna2
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
560 kcal /
2344 kJ
Protein
11 g
Tuk
37 g
Sacharidy
37 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Něco si přej!
10 recept
Česká republika
Česká republika