Zařízení & příslušenství
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
100 gramů cukru
-
50 gramů vanilkového cukru
-
2 žloutky
-
200 gramů měkkého másla na kousky
-
250 gramů tvarohu250 gramů sýru ricotta
-
80 gramů kakaového prášku
Dokončení
-
100 gramů cukru
-
200 gramů vody
-
pomerančová kůra z půlky pomeranče, nejlépe bio
-
120 gramů cukrářských piškotů
-
100 gramů loupaných mandlí pražených
-
2 kávová zrna
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
2344 kJ /
560 kcal
Tuk
37 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Něco si přej!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čokoládový dortík
12hod. 15min.
Bylinková polévka s vejci
30min.
Barevné ovocné řezy
1hod. 10min.
Čokoládový dort
40min.
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min.
Saské tvarohové vdolečky
3hod.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min.
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1hod. 40min.
Zeleninový koláč
1hod. 10min.