Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

3.0 3 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porce

Suroviny

Jahodová želatina
  • 500 gramů jahod nakrájených
  • 40 - 60 gramů cukru krupice
  • 3 - 4 plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
  • 1 citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
  • 160 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
  • 80 gramů plnotučného mléka
  • 150 gramů bílé čokolády nalámané na kousky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 5.2 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 43.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...