Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jahodový koktejl
5 min
Pralinky se slaným karamelem
2 Std. 15 Min
Červená thajská kari pasta
15 Min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 Min
Milkshake s chutí jablečného koláče
30 Min
Karamelový krém
2h 35min
Jahodové řezy
1h 10 min
Mousse ze tří druhů čokolády
4 Std. 30 Min
Domácí želatinky
24h 30min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2 godz. 30 min
Créme brulée
1 Std. 50 Min
Máslovo-pudingový krém
20 Min