Zařízení & příslušenství
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porce
Suroviny
Jahodová želatina
-
500 gramů jahod nakrájených
-
40 - 60 gramů cukru krupice
-
3 - 4 plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
-
1 citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
-
160 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
80 gramů plnotučného mléka
-
150 gramů bílé čokolády nalámané na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5.2 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tuk
27.8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
43.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sladké skleničky
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jahodová zmrzlina s bílou čokoládou
5min
Vláčné čokoládové bábovičky
50min
Kokosový jogurt (veganský)
12h 25min
Ledová káva s whisky creamem
15min
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2h 40min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Pas d’évaluation
Malinová šarlota
3h
Smetanový krém "Piňa Colada"
1h 20min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Panna cotta
6h 15min