Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Džem z pomerančů
25 Min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2 Std. 30 Min
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4h 30min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 Std. 30 Min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2 Std. 30 Min
Sušenková zmrzlina
4 Std. 15 Min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24óra
Mazaní smajlíci
1 Std. 35 Min
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Panna cotta
6h 15min
Odpalované těsto
50 Min
Créme brulée
1h 50min