Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

3.0 3 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 45min
4 porce

Suroviny

Jahodová želatina
  • jahod nakrájených
    500 gramů
  • cukru krupice
    40 - 60 gramů
  • plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
    3 - 4
Mousse z bílé čokolády
  • citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
    1
  • smetany, min. 30 % tuku vychlazené
    160 gramů
  • plnotučného mléka
    80 gramů
  • bílé čokolády nalámané na kousky
    150 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 433 kcal / 1812 kJ
Protein 5.2 g
Tuk 27.8 g
Sacharidy 43.1 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...