Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
TM5 TM6

Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

3.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Jahodová želatina

  • 500 gramů jahod, nakrájených
  • 40 - 60 gramů cukru krupice
  • 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané

Mousse z bílé čokolády

  • 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
  • 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
  • 80 gramů plnotučného mléka
  • 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1812 kJ / 433 kcal
Protein
5.2 g
Sacharidy
43.1 g
Tuk
27.8 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty