
Zařízení & příslušenství
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
Příprava 25min
Celkový 1hod. 45min
4 porce
Suroviny
Jahodová želatina
-
jahod nakrájených500 gramů
-
cukru krupice40 - 60 gramů
-
plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané3 - 4
Mousse z bílé čokolády
-
citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio1
-
smetany, min. 30 % tuku vychlazené160 gramů
-
plnotučného mléka80 gramů
-
bílé čokolády nalámané na kousky150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
433 kcal /
1812 kJ
Protein
5.2 g
Tuk
27.8 g
Sacharidy
43.1 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sladké skleničky
10 recept
Česká republika
Česká republika