Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru, krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Větrníky
1h
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1h 10min
Smetanovo-malinový nepečený dezert
1 godz. 20 min
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Čokoládové košíčky s arašídovým máslem
1h 10min
Meruňkový likér
25min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2h 30 min
Želatina
10 Min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30 min
Sachrův dort
2h 20 min
Stracciatella zmrzlina
10h 25min