Zařízení & příslušenství
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
8 porcí
Suroviny
Krém z bílé čokolády
-
160 gramů čokolády z rýžového mléka bílé, na kousky
-
200 gramů ovesného nápoje neslazeného
-
1 sáček agar-agaru (4 gramy)
-
20 gramů domácího vanilkového cukru
-
300 gramů sójové smetany studené
Mangová omáčka a dokončení
-
350 gramů zralého manga na kousky
-
100 gramů smoothie z manga a pomeranče
-
20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
-
kakaové boby na posypání (volitelně)
-
čerstvá máta na posypání (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
976 kJ /
233 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Brazilské sýrové koule
1hod.
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Aïoli
5min.
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25min.
Japonská majonéza (kewpie)
15min.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min.
Koprový olej
8min.
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2hod. 40min.
Trhanec s rebarborou
50min.
Višňové cookies s kokosem
35min.
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min.