Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou

Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou

2.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
8 porcí

Suroviny

Krém z bílé čokolády
  • 160 gramů čokolády z rýžového mléka bílé, na kousky
  • 200 gramů ovesného nápoje neslazeného
  • 1 sáček agar-agaru (4 gramy)
  • 20 gramů domácího vanilkového cukru
  • 300 gramů sójové smetany studené
Mangová omáčka a dokončení
  • 350 gramů zralého manga na kousky
  • 100 gramů smoothie z manga a pomeranče
  • 20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
  • kakaové boby na posypání (volitelně)
  • čerstvá máta na posypání (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 2 g
Kalorie 976 kJ / 233 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...