Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, dont 3 pour la pâte et 1 pour la dorure
- 125 g de beurre demi-sel, mou, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 1 - 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 30 g de sucre vanillé maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1822 kJ / 435.9 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Streusel
2 Std.
Bredele à la cannelle
1h
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4h 30min
Kringle (Estonie)
2h 40min
Butterbredele
2h 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kougelhopf
2hod. 55min
Schwowebraedele
1 Std. 10 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Manneles
1 Std. 30 Min