
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 237 kcal / 1010 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchis
45min
Pâtes fraîches
1hod.
Pretzels
1hod. 15min
Streusel
2hod.
Spritzbredele
25min
Manneles
1hod. 30min
Brioche tressée à la cannelle
3hod.
Kougelhopf
2hod. 55min
Petits pains façon bretzel
2hod.
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3hod.
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1hod. 55min
Spätzles aux girolles
50min