Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Baguette viennoise
4h 25min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Fougasse
2h
Pâtes fraîches
1h
Brioche tressée à la cannelle
3h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Bagel
1h 10min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Gnocchis
45 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h