Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé semi-complet (T110)
- 100 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 parts
- Kalorie
- 898 kJ / 211 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 1.3 g
Alternativní recepty
Pain de seigle
2u. 40min
Pain aux noix
3h 15 min
Pain de seigle
5h
Pain complet
5h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5h
Pain aux céréales
3h 30min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain au levain
8h