
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 水
- 180 克 鲑鱼籽 切片
- 2 根 京葱 取葱白,切1.5厘米段
- 10 克 含盐黄油 涂抹模具用
- 3 颗 蛋
- 180 克 面粉
- 5 克 泡打粉
- 100 克 牛奶
- 70 克 油
- 2 汤匙 凝乳酪(curd cheese)
- 1 茶匙 盐 根据个人口味调整
- 1 小撮 黑胡椒粉 根据个人口味调整
- 8 个 油浸番茄干 切片 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 546 kcal / 2285 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 45 g