Zařízení & příslušenství
鲑鱼、葱和番茄蛋糕
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
水500 克
-
鲑鱼籽 切片180 克
-
京葱 取葱白,切1.5厘米段2 根
-
含盐黄油 涂抹模具用10 克
-
蛋3 颗
-
面粉180 克
-
泡打粉5 克
-
牛奶100 克
-
油70 克
-
凝乳酪(curd cheese)2 汤匙
-
盐 根据个人口味调整1 茶匙
-
黑胡椒粉 根据个人口味调整1 小撮
-
油浸番茄干 (volitelně) 切片8 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21 g
Kalorie
2285 kJ /
546 kcal
Tuk
30 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
烘焙滋味
66 recepty/-ů
Čína
Čína