鲑鱼、葱和番茄蛋糕
TM6 TM5

鲑鱼、葱和番茄蛋糕

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 500 克 水
  • 180 克 鲑鱼籽 切片
  • 2 根 京葱 取葱白,切1.5厘米段
  • 10 克 含盐黄油 涂抹模具用
  • 3 颗 蛋
  • 180 克 面粉
  • 5 克 泡打粉
  • 100 克 牛奶
  • 70 克 油
  • 2 汤匙 凝乳酪(curd cheese)
  • 1 茶匙 盐 根据个人口味调整
  • 1 小撮 黑胡椒粉 根据个人口味调整
  • 8 个 油浸番茄干 切片 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
546 kcal / 2285 kJ
Protein
21 g
Tuk
30 g
Sacharidy
45 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty