Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.0 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • strong white bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil for greasing
  • fine sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    250 g
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 19.3 g
Kalorie 2719 kJ / 650 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 5.4 g
Sacharidy 106.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...