Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled -
1
tsp sugar
nebo barley malt extract - 500 g strong white bread flour
- extra virgin olive oil, for greasing
- 1 - 2 pinches fine sea salt, for sprinkling, to taste
- 250 g potatoes, peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Apple Rose Tart
1 godz. 40 min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Coconut Cake
1h 20min
Potato Flatbreads
12 Std.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Pretzels
1 godz.
Onion Focaccia
3h 20 min
Italian Easter Bread
3h 50min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min