Zařízení & příslušenství
Potato and Rosemary Focaccia
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
19.3 g
Kalorie
2719 kJ /
650 kcal
Tuk
19.3 g
Vláknina
5.4 g
Sacharidy
106.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2hod.
Pretzels
1hod.
Cheesecake (baked)
7hod. 20min.
Onion soup
1hod. 10min.
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2hod. 20min.
Chickpea Soup (Revithia)
1hod. 40min.
Tomato Pie
3hod.
Pea Quiche
1hod.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min.
Nut Cupcakes
30min.
Pizza with Courgettes
2hod. 40min.
Onion Focaccia
3hod. 20min.