Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g flocos de aveia
- 250 g amêndoa c/ pele
- 50 g manteiga
- 1 clara de ovo
- ½ c. chá de sal
- 40 g leite
Recheio
- 30 g azeite
- 5 g manjericão
- 5 g cebolinho picado
- 5 g hortelã
- 5 g salsa
- 1 ½ c. chá de sal
- 200 g queijo-creme
- 60 g iogurte grego
- 300 g água
- 200 g ervilhas descongeladas
-
50
g rebentos frescos variados
nebo 50 g folhas de agrião - 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 518 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Quiche de legumes
50min
Quiche de espinafres com base de batata
Žádné hodnocení
Crepes com recheio de espargos
50min
Quiche de tomate e azeitonas
1 Std.
Quiche Lorraine
45min
Quiche de espinafres, queijo e alcachofras
40min
Quiche de batata e espinafres
1 Std.
Quiche de legumes e tomate cereja
1 Std.
Quiche de tomate
1 Std.
Quiche de alho-francês e camarão
1 Std. 10 Min
Quiche de fiambre e chalotas
1 Std. 10 Min
Quiches de legumes sem massa
50min