
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelado
- Óleo q.b. p/ untar
- 150 g açúcar mais 2 c. de sopa
- 50 g água
- 100 g avelã
- Manteiga q.b. p/ untar
- 100 g chocolate p/ culinária 53% cacau partido em pedaços
- 3 claras de ovo
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Cobertura
- 100 g natas
- 100 g chocolate branco p/ culinária
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 643.9 kcal / 2694.1 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 47.3 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 23.4 g
- Sodík
- 66.2 mg
Alternativní recepty
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11hod.
Garibaldis
5hod.
Crepes soufflé
1hod. 10min
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55min
Alfajor
1hod. 20min
Celestes
2hod. 30min
Cassata de avelã e chocolate
8hod.
Tarte gelada
3hod. 20min
Vianinhas recheadas
50min
Bolo de chocolate e avelã com praliné
40min
Tarte de mousse de chocolate
12hod. 30min
Bolo de ananás
2hod.