
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g flocos de aveia
- 500 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 2 c. sopa de mel
- 100 g óleo de girassol
- 200 g farinha de centeio
- 380 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de sementes de funcho (volitelně)
- Óleo q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 415 kcal / 1738 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico
2hod.
Pães de banana e centeio
1hod. 35min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1hod. 55min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Pão norueguês
55min
Pão rústico
2hod.
Pão de especiarias
45min
Pão de centeio e noz
1hod. 25min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pãezinhos de cereais
2hod.
Pão da terra
1hod. 35min