Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g flocos de aveia
- 500 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. sopa de mel
- 100 g óleo de girassol
- 200 g farinha de centeio
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de sementes de funcho (volitelně)
- Óleo q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de nozes
1sa 55 dk
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40min
Pãezinhos aromatizados
2 Std.
Pão rústico
2 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Folar de noz
2 Std.
Pães de banana e centeio
1 Std. 35 Min
Pizza de inverno
8h
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão norueguês
55 Min
Pãezinhos de cereais
2 Std.