Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g flocos de aveia
- 500 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. sopa de mel
- 100 g óleo de girassol
- 200 g farinha de centeio
- 380 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de sementes de funcho (volitelně)
- Óleo q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de milho
1 godz. 20 min
Pão rústico
2h
Pão com gérmen de trigo e passas
55 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pães de banana e centeio
1h 35 min.
Pão norueguês
55 min
Pão da terra
1h 35 min.
Pão de batata
12h
Cacetinhos de centeio
1 godz. 30 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1sa 55 dk
Pãezinhos de cereais
2h