Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 100 g natas
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 40 g açúcar
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
Recheio
- 10 fatias de bacon
- 200 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 50 g manteiga
- 5 ovos
- 1 c. chá de mostarda
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 10 g cebolinho picado
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2845 kJ / 680 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Pãezinhos enrolados
1h 45min
Pão de piza
1 Std.
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Bolo estrela
1 Std. 40 Min
Brioche com creme de chocolate e avelã
2 Std.
Broa de milho
2h 20 min
Pão doce
2 Std. 30 Min
Pão de alho e ervas
1 Std. 40 Min
Pão de nozes
1hod. 55min
Pão de ervas aromáticas
1 Std. 40 Min
Fogaça
3u.