
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 100 g natas
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 40 g açúcar
- 2 ovos
- ½ c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
Recheio
- 10 fatias de bacon
- 200 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 50 g manteiga
- 5 ovos
- 1 c. chá de mostarda
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 10 g cebolinho picado
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 680 kcal / 2845 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 47 g
Alternativní recepty
Pãezinhos enrolados
1hod. 45min
Alfajor
1hod. 20min
Trança
2hod. 20min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2hod. 50min
Focaccia recheada
1hod. 25min
Brioche de especiarias
3hod.
Pão de piza
1hod.
Pão de ervas aromáticas
1hod. 40min
Brioches divertidos
1hod.
Brioche com creme de chocolate e avelã
2hod.
Artisan bread
1hod. 30min
Baguetes com alho e orégãos
1hod. 30min