Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de amêndoa
- 50 g açúcar
- 25 g água
- 50 g amêndoa s/ pele
Gelado bicolor
- 500 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 320 g leite condensado
- 20 g cacau em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1718.7 kJ / 410.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 76.5 mg
Alternativní recepty
Gelado de morango com crumble de noz pecan
12h
Bolo gelado
8 godz. 30 min
Gelado de menta
12h
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Semifrio marmoreado
4 godz. 20 min
Gelado de baunilha
12h
Gelado mascarado
8h
Gelados em copos de chocolate
12h
Gelado de nata com chocolate
8h 45min
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24h
Gelado de iogurte com molho de caramelo
6h
Gelado bom
10h