Gelado bicolor com praliné

Gelado bicolor com praliné

4.3 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 20min.
8 doses

Suroviny

Praliné de amêndoa
  • açúcar
    50 g
  • água
    25 g
  • amêndoa s/ pele
    50 g
Gelado bicolor
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    500 g
  • leite condensado
    320 g
  • cacau em pó
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 76.5 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 1718.7 kJ / 410.8 kcal
Tuk 30.2 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 32.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...