Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de amêndoa
- 50 g açúcar
- 25 g água
- 50 g amêndoa s/ pele
Gelado bicolor
- 500 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 320 g leite condensado
- 20 g cacau em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1718.7 kJ / 410.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 76.5 mg
Alternativní recepty
Gelado praliné
5h 30min
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11h
Gelado de morango com crumble de noz pecan
12h
Gelado de café
8 godz.
Gelado de menta
12h
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Bombons de gelado de menta
14u.
Tarte de amêndoa, framboesa e pera
1小时
Gelado de canela
6h
Gelado de nata com chocolate
8h 45min
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Gelado de cheesecake
13h