Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albondigones
- 80 g de pan de molde sin corteza (en trozos)
- 150 g de leche
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de carne picada mixta
- 4 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 120 g de queso provolone (en 12 trozos)
- 6 lonchas de beicon ahumado (cortadas por la mitad)
- 6 rodaja / rebanada / loncha lonchas de beicon ahumado (cortadas por la mitad)
- 60 g de harina
Compota de tomate y fritura
- 250 g de aceite para freír
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2298 kJ / 550 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 45.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galets rellenos de boloñesa
3h
Albóndigas en salsa española
55 Min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45 Min
Agujas de ternera
1h 40min
Patatas mare nostrum
1 Std.
Escalopines a la pizzaiola
20 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Judías verdes al curry con ternera y arroz blanco
1 Std. 5 Min
Sukalki
2 Std.
Albóndigas en salsa española para dos
30 Min
Albóndigas con salsa de champiñones
30 Min
Albóndigas en salsa de nata
50 min