Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albondigones
- 80 g de pan de molde sin corteza (en trozos)
- 150 g de leche
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de carne picada mixta
- 4 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 120 g de queso provolone (en 12 trozos)
- 6 lonchas de beicon ahumado (cortadas por la mitad)
- 6 rodaja / rebanada / loncha lonchas de beicon ahumado (cortadas por la mitad)
- 60 g de harina
Compota de tomate y fritura
- 250 g de aceite para freír
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2298 kJ / 550 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 45.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 godz.
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2 Std. 10 Min
Agujas de ternera
1 godz. 40 min
Albóndigas en salsa española
55 dk
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min
Albóndigas de bonito
45min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Albóndigas con salsa de champiñones
30min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h