Kompatibilní verze
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1000 g de patatas (en rodajas de 5-8 mm)
- 1 trozo de mantequilla de aprox. 2 cm
- 300 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 queso Reblochon (aprox. 300 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1910 kJ / 457 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 31.67 g
- Vláknina
- 3.22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos gratinados
20 min
Patatas rellenas de gambas
1h
Croque monsieur
30 min
Patatas gratinadas con crema de queso
50 min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30 min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 min
Ñoquis fritos con salsa de cheddar
1 godz. 30 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Risotto cuatro quesos
25 min
Patatas y verduras gratinadas
40 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Huevos a la florentina
40 min