Kompatibilní verze
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1000 g de patatas (en rodajas de 5-8 mm)
- 1 trozo de mantequilla de aprox. 2 cm
- 300 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 queso Reblochon (aprox. 300 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1910 kJ / 457 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 31.67 g
- Vláknina
- 3.22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas gratinadas con crema de queso
50 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Huevos gratinados
20min
Quiche de queso azul
1 Std.
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Costrada de queso brie
50 min
Pañuelos carbonara
35 min
Macarrones alpinos
45 min
Patatas y verduras gratinadas
40 min
Pollo con salsa gorgonzola
40 min
Huevos a la florentina
40 min
Pastel de patata
1 Std. 15 Min