Gnocchi with Taleggio Cheese

Gnocchi with Taleggio Cheese

3.1 10 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 40min.
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    35 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water plus extra for cooking gnocchi
    1000 g
  • floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)
    370 g
  • pumpkin flesh cubed (2-3 cm)
    225 g
  • plain flour plus extra for dusting
    660 g
  • lemon peel
    1 - 2 pieces
  • medium egg
    1
  • fine sea salt
    3 ½ tsp
  • unsalted butter
    25 g
  • milk
    300 g
  • Taleggio cheese in pieces
    150 g
  • fresh chives chopped
    2 - 3

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21.6 g
Kalorie 2600 kJ / 622 kcal
Tuk 15.2 g
Sacharidy 99.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...