Zařízení & příslušenství
Gnocchi with Taleggio Cheese
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 40min.
6 portions
Suroviny
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21.6 g
Kalorie
2600 kJ /
622 kcal
Tuk
15.2 g
Sacharidy
99.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pumpkin
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach and Ricotta Ravioli
1hod. 30min.
Cereal and fruit purée
20min.
Seafood Rice
1hod. 15min.
Vanilla sugar
72hod.
Hollandaise sauce
15min.
Sponge cake
1hod. 50min.
Passion Fruit Soufflé
35min.
Baked Peaches with Meringue Topping
40min.
Polenta Cake
1hod.
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25hod. 20min.
Pain d'Epi
2hod. 40min.
Gingerbread People
1hod. 30min.