Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
35
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
- 370 g floury potatoes, peeled, sliced (0.5 cm)
- 225 g pumpkin flesh, cubed (2-3 cm)
- 660 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pieces lemon peel
- 1 medium egg
- 3 ½ tsp fine sea salt
- 25 g unsalted butter
- 300 g milk
- 150 g Taleggio cheese, in pieces
- 2 - 3 fresh chives, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2600 kJ / 622 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 99.6 g
- Tuk
- 15.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Fresh Pasta Dough
1h
Hollandaise Sauce
15 Min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15 Std.
Hollandaise Sauce
15 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Egg Free Pasta
1 Std. 35 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min