Gnocchi with Taleggio Cheese
TM6 TM5 TM31

Gnocchi with Taleggio Cheese

2.9 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 35 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
  • 370 g floury potatoes, peeled, sliced (0.5 cm)
  • 225 g pumpkin flesh, cubed (2-3 cm)
  • 660 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 - 2 pieces lemon peel
  • 1 medium egg
  • 3 ½ tsp fine sea salt
  • 25 g unsalted butter
  • 300 g milk
  • 150 g Taleggio cheese, in pieces
  • 2 - 3 fresh chives, chopped

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2600 kJ / 622 kcal
Protein
21.6 g
Sacharidy
99.6 g
Tuk
15.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty